Probleem met toegang tot een Pricare map

Deze foutmelding betekent dat er een probleem is met de configuratie van de Pricare-mappen en hun toegangsrechten op uw pc.

Schrijfrechten op deze mappen zijn belangrijk voor het importeren, exporteren en visualiseren van de volgende bestanden: SMF, PMF, Sumehr, ...

Gelieve aan uw informaticaverantwoordelijke te vragen uw configuratie te controleren op basis van deze instructies (opgepast: deze instructies zijn enkel bereikbaar voor de volgende personen zoals voor uw centrum geconfigureerd op ons extranet: beheerders, informaticacoordinator, externe informaticus).