Geen toegang tot forum met Internet Explorer

Vraag:

Ik kan niet aanmelden op het forum, maar ik ben zeker dat ik de juiste gebruikersnaam en wachtwoord gebruik.

Als ik op Login klik, verdwijnen mijn gebruikersnaam en wachtwoord.

Antwoord:

Het forum werkt soms niet goed met Internet Explorer. Wij raden aan om dan Chrome of Firefox te gebruiken.

Met Internet Explorer kan het probleem meestal opgelost worden door:

• de cookies te verwijderen (Tools > Internet Options > Browsing History > Delete > Cookies and website data)
    Opgepast: dit zal gegevens zoals gebruikersnaam, taalinstelling, enz voor uw websites verwijderen
  • of door de instellingen van Internet Explorer te resetten, cf. http://support.microsoft.com/kb/923737/nl
    Opgepast, dit zal instellingen zoals uw werkbalken, default startpagina opnieuw op default instellen