Helpdesk vs Forum vs Extranet

Kleine verduidelijking van de verschillende web platformen die momenteel door Figac gebruikt worden :

Zendesk / Helpdesk: (http://helpdesk.figac.be en helpdesk@figac.be)

Bedoeld om support aan te vragen. Hier vind je ook de FAQ met antwoorden op veelgestelde vragen.
In de FAQ is er een categorie "Installatie", waar  de laatste versies van Pricare en Updates beschikbaar zijn ( Manuels d'installation - Installatiehandleidingen + DOWNLOADS : Helpdesk Figac ).

Forum: (http://www.figac.be/forum

Is bedoeld als forum tussen gebruikers onderling en met de experten.

Extranet (http://extranet.figac.be)

Voor het beheer van de contactgegevens en de licenties/facturatie.