Login voor de Helpdesk

Vraag:

Ik heb nog geen login voor jullie helpdesk, kan ik er een krijgen?

Antwoord:

Het beste is dat beheerder van jullie account bij Figac je als contactpersoon toevoegd via ons extranet (http://extranet.figac.be).
Je zal dan automatisch ook in ons helpdesksysteem toegevoegd worden en een mail krijgen om je wachtwoord in te stellen.
En zo zal je ook onze mailings krijgen.

Alternatief is om een mail te sturen naar helpdesk@figac.be, met zeker de vermelding van de naam van het centrum.
Deze mail zal in een wachtrij geplaatst worden tot we de legitimiteit ervan kunnen controleren, bijvoorbeeld door uw centrum te bellen. Als dit OK blijkt zullen we het e-mailadres toevoegen in het helpdesk systeem en manueel linken aan uw centrum. Ook dan zal je een e-mail krijgen om je wachtwoord in te stellen. Je adres zal echter niet automatisch in ons extranet terechtkomen en je zal dus ook onze mailings niet krijgen.