Hoe kunnen wij u helpen ?

--> De handleidingen zijn beschikbaar via de reddingsboei in Pricare:

--> Veel voorkomende vragen worden behandeld in de artikelen van onze FAQ.
Op de onthaalpagina van de helpdesk vind je  een (beperkte) toegang tot de FAQ artikelen.

--> Je kan een hulpvraag sturen naar helpdesk@figac.be
Indien dit je eerste hulpvraag is ontvang je van ons een wachtwoord.
- Daarmee kan je  inloggen op de Helpdesk pagina. Inloggen geeft je een uitgebreide toegang tot de artikelen van de FAQ !
- Het wachtwoord laat je ook toe om vragen te sturen via de web interfacehttps://figac.zendesk.com/requests/new   Zo krijg je toegang tot extra functionaliteiten!

--> Voor dringende interventies zijn we telefonisch bereikbaar via 02 888 64 96
- Bij voorkeur van 9u tot 17u.
- Voordat je belt moet je een melding van het probleem sturen naar helpdesk@figac.be
- Laat lang genoeg bellen, zodat verschillende medewerkers van Figac na elkaar gebeld kunnen worden.
- Voor tussenkomsten op afstand zullen we inloggen op uw computer via:

• ISL.jpg