Gebruikersnaam en wachtwoord voor forum

Als je geen gebruikersnaam hebt om in te loggen op het forum ( http://figac.be/forum ) kan je een aanvraag doen door een mail te sturen naar helpdesk@figac.be.  Gelieve uw functie in het wijkgezondheidscentrum te vermelden.

Als je het wachtwoord vergeten bent ga je als volgt te werk :

1. Ga naar het forum ( http://figac.be/forum ) en klik op Login :

2. Als de gegevens onjuist of ontbrekend zijn krijg je een rode waarschuwing en klik je op "I forgot my password" :

3. Vul in en klik op Submit :

Als je vergeten bent wat je gebruikersnaam/Email adres is voor het Forum, stuur je een mail naar helpdesk@figac.be met opgave van je naam, mogelijke Email adressen en naam van het Wijkgezondheidsentrum.  We zoeken dan je gebruikersgegevens op in de lijst van Forumgebruikers.