Ontbrekende barcode fonts

Je krijgt deze foutmelding omdat de barcode fonts nog niet geïnstalleerd zijn op deze werkpost.
De barcode fonts worden bijvoorbeeld gebruikt bij de aanmaak van een voorschrift.

Normaal gesproken worden de barcode fonts geïnstalleerd samen met de Pricare client, zoals vermeld in de Installatie handleiding/Vereisten vóór installatie.
Je kan de installatie doen (of door je informaticus laten doen) met behulp van deze handleiding.